Term of Service | About Us | Get in Touch
Promo Catalog
Home » Product » BENYAR mannen Sporthorloge Zwarte Eenvoudige Horloge Drie pin Ontwerp Chronograaf Kalender Horloge mannen Siliconen Band Waterdicht horloge

BENYAR mannen Sporthorloge Zwarte Eenvoudige Horloge Drie pin Ontwerp Chronograaf Kalender Horloge mannen Siliconen Band Waterdicht horloge

BENYAR mannen Sporthorloge Zwarte Eenvoudige Horloge Drie pin Ontwerp Chronograaf Kalender Horloge mannen Siliconen Band Waterdicht horloge

(Rating : 0.0 from 0 Review)

US $ 57.67 US $ 29.99 (- 47%)

BENYAR mannen Sporthorloge Zwarte Eenvoudige Horloge Drie pin Ontwerp Chronograaf Kalender Horloge mannen Siliconen Band Waterdicht horloge,Koop van verkopers in China en van rond de hele wereld. Profiteer van gratis verzending, aanbiedingen beperkt in tijd, makkelijk retourneren en bescherming van de koper! Geniet van ✓Free verzending wereldwijd! ✓ Beperkte tijd te koop ✓Gemakkelijk rendement

BENYAR mannen Sporthorloge Zwarte Eenvoudige Horloge Drie pin Ontwerp Chronograaf Kalender Horloge mannen Siliconen Band Waterdicht horloge are here :


1234567891011121314151617HTB1keDaf3oQMeJjy0Foq6AShVXa8HTB1LzWwDL9TBuNjy1zbq6xpepXau

1. over de horloges van onze winkels en de pacage van horloges

Alle horloges in onze winkel zijn de originele merk en hebben een hoge kwaliteit zo kunt u er zeker kopen.

We zullen alle horloges met mooie originele doos.

2. over de kleine dail in de horloges

Alle kleine wijzerplaat van horloges in onze winkel kan normaal werken.

3. het horloge is waterdicht
We horloge waterdichte eigenschappen is goed, voor de waterdichte van het dagelijks leven, onze horloge is absoluut geen probleem. Je kunt dragen uw handen te wassen, neem een douche. Een ding om note, echter, proberen niet te laten het horloge in contact met stoom en heet water, zoals niet dragen een warm bad enzovoort. Als IK horloge de water? Als er slechts een kleine hoeveelheid waterdamp in het horloge, de waterdamp zal automatisch verdwijnen over tijd, of dragen het horloge op je pols met ondersteboven, twee uur later, de waterdamp zal automatisch verdwijnen. Als er enkele druppels in het horloge, moet U reparatie de horloge voor zo snel mogelijk.
4, hoe te doen er water in het horloge?

Als er slechts een kleine hoeveelheid waterdamp in het horloge, de waterdamp zal automatisch verdwijnen over tijd, of dragen het horloge op je pols met ondersteboven, twee uur later, de waterdamp zal automatisch verdwijnen. Als er enkele druppels in het horloge, moet U reparatie de horloge voor zo snel mogelijk.

5. speciale opmerking:Volledig automatische mechanische horloges beroep op het motion van de arm en automatische kronkelende, dus moet dragen meer dan 8 uur een dag om tijdig en accuraat. Deel van de automatische mechanische horloge aan een ketting kan ook handmatig op de ketting om supplement energie, methode is onder de voorwaarden van knoppen niet trek, 15 cirkel rechtsom. Is niet automatische ketting op de handmatige en automatische mechanische horloge, kan niet maken up door handmatige keten op energie.
Waarschuwing:Horloge pointer 8 tot 4 de volgende dag, de hele tijd, gelieve niet de trage aanpassing van kalender, week speed-dial knoppen en druk de snelle aanpassing,Anders zal het fenomeen van kalibratie is ineffectief, en kan maken speed-dial knoppen infarct schade aan weer, beweging zal worden beschadigd. Mechanische horloges moet weg van televisie, computers en andere dingen met magnetische velden, dus niet om het horloge werken.
6. de tijd fout van horloge
Horloge de operatie fout inclusief statische werking (niet dragen) en dynamische operatie fout (slijtage). Statische fout is horloge beweging onder de normale werking van de fout, geassocieerd met de kwaliteit van de beweging zelf, zijn ook geassocieerd met slijtage man activiteiten. Vanwege verschillende persoonlijke activiteit, de dynamische fout van het horloge is niet hetzelfde. Maar waarom quartz horloge is mechanisch horloge nauwkeurige? Dit is omdat de quartz horloge het gebruik van hoge frequentie van 32768 hz, quartz oscillator en gewone mechanische horloge snelle swing frequentie van 3 hz, zowel verschillen 10000 keer. Oscillator frequentie hoger is, hoe groter de stabiliteit van de oscillatie, de sterkere anti-interferentie vermogen, lopen ShiYue nauwkeurig, dus quartz horloge dan mechanische nauwkeurigheid. Daarnaast de mechanische horloge vanwege de structuur zelf, onderworpen aan het effect van de zwaartekracht, in een horizontale positie en verticale positie offset en produceren een slechte; Lente van aanscherping te ontspannen, onevenwichtige moment, ook kan invloed lopen; dus mechanische horloge wanneer precisie is hard vergeleken met quartz horloge.

Other Products :

US $29.99