Term of Service | About Us | Get in Touch
Promo Catalog
Home » Product » Digitale Outdoor Sport Running Horloge Voor Mannen En Vrouwen Waterdichte 50M Uur Alarm Multifunctionele Horloges Ezon L008

Digitale Outdoor Sport Running Horloge Voor Mannen En Vrouwen Waterdichte 50M Uur Alarm Multifunctionele Horloges Ezon L008

Digitale Outdoor Sport Running Horloge Voor Mannen En Vrouwen Waterdichte 50M Uur Alarm Multifunctionele Horloges Ezon L008

(Rating : 5.0 from 1 Review)

US $ 38.98 US $ 15.59 (- 60%)

Digitale Outdoor Sport Running Horloge Voor Mannen En Vrouwen Waterdichte 50M Uur Alarm Multifunctionele Horloges Ezon L008,Koop van verkopers in China en van rond de hele wereld. Profiteer van gratis verzending, aanbiedingen beperkt in tijd, makkelijk retourneren en bescherming van de koper! Geniet van ✓Free verzending wereldwijd! ✓ Beperkte tijd te koop ✓Gemakkelijk rendement

Digitale Outdoor Sport Running Horloge Voor Mannen En Vrouwen Waterdichte 50M Uur Alarm Multifunctionele Horloges Ezon L008 are here :


RM1391981720817048

 

EZON Vrouwen Sport Horloge Digitale Waterdichte 30 M Militaire Horloges Student Meisje Mode Alarm Multifunctionele Horloges Uur

 

Inleiding

Dank u voor uw aankoop EZON horloge. Dit is een multi-functionele horloge combineert dual tijd, kalender, stopwatch, coutdown timer en alarm, en het heeft ook de functie van 10 ronden stopwatch.

 

Kenmerken

Stopwatch-De stopwatch is nauwkeurig tot 0.01 seconde. De maximale tijd van de stopwatch is 99 uur, 59 minuten, 59Tweede. De stopwatch heeft twee methoden: enkele stopwatch en schoot stopwatch. Enkele stopwatch is gebruikt om een persoon running tijd. Lap stopwatch is gebruikt om de rondetijd en split tijd, kan het opnemen 10 rondetijd.

 

Stopwatch Data-Na gebruik de schoot stopwatch, kunt u de lap stopwatch gegevens in de data mode.

 

50 jaar Kalender-Het horloge bevat 50 jaar kalender (2010-2059). De week zal reset automatisch na het jaar, maand en datum zijn ingesteld.

 

Countdown Timer-Het horloge kan countdown van een vooraf ingestelde tijd naar nul, wanneer nul is bereikt wil het chime. Druk op een knop om de chime. De maximale ingestelde tijd is 99 uur, 59 minuten en 59 seconden.

 

Dual Tijd-Onze horloge heeft dual tijd geïdentificeerd met T1/T2.

 

Alarm-De alarm omvat: uursignaal en alarm van T1/T2. Het alarm wordt ingeschakeld nadat u de alarm.

 

Uursignaal-De horloge piept tweemaal elk uur op het uur als de uursignaal is ingeschakeld. Het zal chime voor ongeveer 20 seconden op de alarm tijd als het alarm is ingeschakeld, en druk op een knop om de chime.

 

30 Meter Water Weerstand-Het horloge is waterbestendig tot 3 ATM. Het is geen problemen te dragen onze horloge terwijl dagelijks grooming en regent, behalve zwemmen, duiken en met sauna.

 

EL Backlight-Het scherm zal blijven verlichte voor ongeveer 3 seconden wanneer u op blacklight knop.

 

Notes Voor Klanten:
  Het horloge fabriek-set is in de slapende status, gelieve druk vier knoppen samen om terug naar de tijd modus en de huidige tijd op het scherm. In de slapende status, dit horloge houdt tijd alleen zonder weergegeven op het scherm.

Verpakking:
Garantiekaart, Handleiding.

 

 

Other Products :

US $15.59